Rovio nimitti uuden toimitusjohtajan yhtiön sisältä

Rovio nimitti uuden toimitusjohtajan. MIKKO STIG / LEHTIKUVA

STT

Peliyhtiö Rovio on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen yhtiön peliliiketoimintaa johtaneen Alexandre Pelletier-Normandin.

Pelletier-Normand seuraa vuodenvaihteessa toimitusjohtajana Kati Levorantaa, jonka lähdöstä kerrottiin lokakuussa. Pelletier-Normand on syntynyt vuonna 1980 ja on koulutukseltaan tietojenkäsittelytieteen kandidaatti.

– Strategiamme mukaisesti fokuksemme on siirtynyt viime vuosien aikana peliliiketoimintaan. Pelimarkkina on vahvassa murrosvaiheessa, ja Rovion liiketoimintaa on kehitettävä pitkäjänteisesti reagoimalla tulevaisuuden muutoksiin. Alexandren näytöt Rovion peliliiketoiminnan vetäjänä ovat erinomaiset, ja hänellä on vahva ymmärrys markkinasta ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksista, sanoi hallituksen puheenjohtaja Kim Ignatius tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut