Epsteinin rikoskumppaniksi epäilty Ghislaine Maxwell pysyy telkien takana

Ghislaine Maxwell voi saada jopa 35 vuoden vankeustuomion, jos hänen todetaan olleen osallisena alaikäisten tyttöjen houkutteluun ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Edesmenneen seksuaalirikollisen Jeffrey Epsteinin rikoskumppaniksi epäilty Ghislaine Maxwell ei pääse vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä takuita vastaan, kertoi amerikkalaismedia tiistaina.

Maxwellin asianajajat ovat yrittäneet saada oikeutta hyväksymään paketin, jossa Maxwell olisi vapautettu sähköisesti valvottuun kotiarestiin 28,5 miljoonan dollarin takuita vastaan.

Liittovaltion tuomarin mukaan tämäkään ei kuitenkaan olisi taannut riittävän varmasti, että Maxwell saapuisi oikeudenkäyntiinsä, jonka on määrä alkaa heinäkuussa ensi vuonna.

Maxwell on ollut pidätettynä heinäkuusta saakka. Häntä epäillään muun muassa osallisuudesta alaikäisten tyttöjen houkutteluun ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 1994–1997.

Maxwell voi saada jopa 35 vuoden vankeustuomion.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut