Li Andersson kertoi tyttärensä syntyneen

Li Andersson kertoi syksyllä odottavansa lasta, ja hän erosi joulukuussa väliaikaisesti opetusministerin tehtävästä. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

STT

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonin ja hänen puolisonsa Juha Pursiaisen lapsi on syntynyt.

Andersson kertoi torstaina Facebook-sivullaan , että tytär on syntynyt tällä viikolla. Hän jakoi itsestään ja vauvasta kuvan sairaalassa.

– Maailman ihanin olento saapui tällä viikolla maailmaan, vaikka hän itse ehkä mieluummin olisi jatkanut turvallisessa kokohoidossa kohdussa. Mutta nyt hän on täällä, ja me olemme maailman onnellisimmat, Andersson kirjoitti tilapäivityksessä.

Andersson kertoi aiemmin syyskuussa odottavansa lasta ja erosi joulukuussa väliaikaisesti opetusministerin tehtävästä. Tehtävään nimitettiin hänen tilalleen Jussi Saramo (vas.) kevään ajaksi.

Andersson on kertonut aikovansa hoitaa puolueen puheenjohtajuuteen liittyvät tehtävät, kuten kevään kuntavaalien mediaesiintymiset, tarvittaessa yhdessä puolueen varapuheenjohtajien kanssa.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut