Pelastuslaitos eristi Luumäellä palossa tuhoutuneen rakennuksen, jossa epäiltiin olleen sodanaikaisia räjähteitä

Arttu Mäkelä / STT

Luumäellä tuhoutui lauantaina tulipalossa talo, jonka sisällä epäiltiin olleen ammuksia ja räjähteitä, Etelä-Karjalan pelastuslaitos kertoi myöhään lauantai-iltana. Pelastuslaitos ja poliisi eristivät alueen räjähde-epäilyn vuoksi. Pelastuslaitos ohjeisti välttämään palopaikkaa myös pelastuslaitoksen paikalta poistumisen jälkeen.

Päivystävä palomestari Toni Jaako kertoi sunnuntaina alkuyöstä STT:lle, että rakennuksessa voi mahdollisesti olla sodanaikaisia räjähteitä. Asiasta ei ollut kuitenkaan Jaakon mukaan varmistettua tietoa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen ilmiliekeillä palavasta talosta lauantai-iltana puoli kahdeksan aikoihin. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle ei taloa voitu enää pelastaa. Liekehtivän rakennuksen annettiin palaa ja sammua turvallisesti itsekseen. Pelastuslaitos poistui paikalta puolenyön aikoihin. Rakennus tuhoutui palossa täysin.

Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut