Lännen Media: Johanna Ojala-Niemelän päästä poistettu kasvain ei ollut syöpä

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelän (sd.) aivokasvain ei osoittautunut syöväksi, Ojala-Niemelä kertoo Lännen Median haastattelussa.

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana toiminut Ojala-Niemelä jäi sairauslomalle joulukuun puolivälissä kasvaimen poiston ja kuntoutumisen ajaksi.

Ojala-Niemelä sanoo olevansa helpottunut kasvaimeen liittyvistä positiivisista uutisista. Oikean käden ja jalan heikkoutta lukuun ottamatta Ojala-Niemelä kuvaa oloaan oireettomaksi ja päivä päivältä paremmaksi.

Ojala-Niemelän sairausloman on määrä päättyä 14. maaliskuuta. Hän kuitenkin sanoo, että perustuslakivaliokunnan puheenjohtajavaihdoksen paikkaa voi olla tarpeen arvioida, sillä valiokunta alkaa käsitellä sote-kokonaisuutta helmikuun aikana. Valiokuntaa johtaa sairausloman ajan eduskunnan varapuhemiehen paikalta tehtävään siirtynyt Antti Rinne (sd.).

– Jos soten käsittely on pahasti kesken, niin täytyy arvioida, missä on luonteva paikka vaihtaa puheenjohtajaa. Täytyy tehdä valtavasti töitä itse, jos hyppää liikkuvaan junaan, Ojala-Niemelä sanoo Lännen Medialle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut