Maaseudun Tulevaisuuden kysely: Suuri osa suomalaisista siirtäisi jalkapallon EM-kisat Venäjältä ja hyväksyisi uudet EU-pakotteet

Koronaviruksen takia siirtyneet EM-kisat on tarkoitus järjestää kesällä useassa Euroopan maassa. Yksi kisakaupungeista on Pietari. AFP / LEHTIKUVA

STT

Seitsemän kymmenestä suomalaisesta haluaisi siirtää jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut pois Venäjältä, selviää Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä.

Koronaviruksen takia siirtyneet EM-kisat on tarkoitus järjestää kesällä useassa Euroopan maassa. Yksi kisakaupungeista on Pietari.

Enemmistö kyselyyn vastanneista ajattelee myös, että Suomen pitäisi olla mukana mahdollisissa seuraavissa Venäjän vastaisissa EU-pakotteissa. Uudet pakotteet ovat nousseet esiin sen jälkeen, kun maan oppositiovaikuttaja Aleksei Navalnyi vangittiin.

Erityisesti vihreiden ja RKP:n kannattajat haluavat osallistua EU-pakotteisiin. Perussuomalaisten kannattajista enemmistö on sitä mieltä, että Suomen pitäisi jättäytyä mahdollisten pakotteiden ulkopuolelle.

Kantar TNS Agrin teettämään kyselyyn vastasi helmikuussa yli tuhat suomalaista. Kyselyn virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut