Kirsi Pihasta Helsingin kokoomuksen pormestariehdokas

Kirsi Piha on toiminut aiemmin kokoomuksen kansanedustajana ja europarlamentaarikkona sekä Helsingin kaupunginvaltuutettuna. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

STT

Kirsi Piha on valittu kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingissä puolueen ylimääräisessä piirikokouksessa. Kokous yhtyi kannassaan piirihallitukseen, joka esitti Pihaa ehdokkaaksi yksimielisesti.

– Helsinki on upea kaupunki, jonka pitää jatkossakin kunnianhimoisesti tehdä sellaisia päätöksiä, että se on avoin, suvaitsevainen, kasvava ja kehittyvä, rohkea Helsinki, joka toimii niin ponnahduslautana kuin turvaverkkona. Tätä työtä olisi ilo ja kunnia tehdä yhdessä helsinkiläisten kanssa, Piha sanoi tiedotteessa.

Piha on toiminut aiemmin kokoomuksen kansanedustajana ja europarlamentaarikkona sekä Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

– (Pihalla) on ammattitaitoa ja visioita johtaa sekä kehittää kaupunkiamme. Lisäksi meillä on kokonaisuudessaan erittäin vahva ja monipuolinen ehdokaslista tuleviin vaaleihin, piirihallituksen puheenjohtaja Maarit Vierunen totesi tiedotteessa.

Kuntavaalit käydään 18. huhtikuuta.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kun lapsi sairastuu, Lasten Pihlajalinna hoitaa

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut