IS: Virtain perhesurman tutkinta jatkuu, perheen tytär päässyt pois sairaalahoidosta

Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Virtain perhesurmassa haavoittunut 14-vuotias tyttö on päässyt pois sairaalahoidosta, tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Luoto Sisä-Suomen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.

Rikoskomisario Luodon mukaan perhesurman tutkinta jatkuu yhä. Luoto ei ota kantaa siihen, milloin tutkinta valmistuu.

Virtain perhesurma tapahtui viime tammikuussa Liedenpohjan kylässä. 52-vuotias perheenisä surmasi ampumalla avovaimonsa ja lopulta itsensä.

Perheenisä yritti tappaa myös perheen tyttären. Sairaalasta päässyttä tytärtä tullaan vielä kuulemaan tutkinnassa, rikoskomisario Luoto kertoo Ilta-Sanomille.

MTV Uutiset kertoi viime kuussa useista lähteistä saamiensa tietojen mukaan, että surman taustalla olisi vaikuttanut sosiaaliviranomaisten mahdolliseen toimenpiteeseen ja perheen tyttäreen liittynyt tilanne.

Luoto ei ota kantaa Ilta-Sanomille, liittyivätkö sosiaaliviranomaisten toimet tapahtuneeseen rikokseen. Hänen mukaansa viranomaisten toimista ei ole käynnistetty esiselvitystä tai rikostutkintaa.

Juttua muokattu klo 16.54: Tarkennettu perheenisän ikä 52-vuotiaaksi.

IS: Virtain surmasta epäillään kuolleena löytynyttä perheenisää – miehen lähisukulainen syyllistyi toissa vuonna henkirikoksiin

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut