Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mediat: Kiusatun teinitytön ruumis löytyi Seinestä – kaksi 15-vuotiasta pidätetty epäiltyinä

Kaksi nuorta on pidätetty lähellä Pariisia sen jälkeen, kun 14-vuotiaan teinitytön ruumis löydettiin Seine-joesta, kertoo muun muassa BBC. Pidätykset tapahtuivat Argenteuilissa, joka on Pariisin esikaupunki.

Tytön ruumis löydettiin maanantai-iltana, ja pidätykset tehtiin seuraavana yönä. Molemmat pidätetyt ovat 15-vuotiaita.

Kuolleen tytön äiti kertoi ranskalaismedia BFM-tv:n haastattelussa, että tytär oli joutunut säännöllisen kiusaamisen uhriksi ja pelkäsi henkensä puolesta.

Pidätettyinä ovat 15-vuotias poika ja tämän tyttöystävä.

Poika tuli tyttöystävänsä kanssa kotiin maanantaina aamupäivällä ja kertoi äidilleen lyöneensä tyttöä, joka putosi Seineen, paikalliset syyttäjät kertovat.

"Lähellä tutkimusta" oleva lähde kertoo uutistoimisto AFP:lle, että kotiin tullessaan pojalla oli päällään veriset vaatteet. Vaatteiden vaihdon jälkeen epäillyt lähtivät heidän ystävänsä kotiin, josta molemmat pidätettiin.

Poliisin mukaan uhrin päässä ja kasvoissa oli ruhjeita. Kuolinsyy selviää ruumiinavauksessa.

Sekä uhri että epäillyt kävivät samaa koulua Argenteuilissa. Koulun oppilaat kertoivat AFP:lle, että kiusatusta tytöstä levitettiin alusvaatekuvia Snapchatissa. Epäilty tyttö oli myös kirjoittanut uhrista loukkaavan tekstin sosiaaliseen mediaan. AFP:n haastatteleman oppilaan mukaan uhri oli joutunut tappeluun epäillyn tytön kanssa.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.