Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heinäkuun Ruisrock peruuntuu koronapandemian vuoksi

Turun Ruissalossa järjestettävä Ruisrock-musiikkifestivaali perutaan tältä vuodelta koronavirustilanteen takia, järjestävä organisaatio kertoo. Tapahtuman edistäminen todettiin järjestäjän mukaan mahdottomaksi nykytilanteessa, jossa suurten festivaalien järjestämiseen liittyy suuria epävarmuustekijöitä.

– Yleisön, esiintyjien ja meidän kaikkien kaipuu festareille on ollut käsin kosketeltavaa, ja teimme kaikkemme, että olisimme voineet järjestää raskaan vuoden jälkeen juhlat Ruissalossa. Tähän ei nykyisessä epävarmassa tilanteessa ole kuitenkaan edellytyksiä, joten särkynein sydämin joudumme perumaan kesän festivaalin, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä sanoo tiedotteessa.

Heinäkuulle kaavailtu Ruisrock järjestetään seuraavan kerran ensi vuoden heinäkuussa. Niemelän mukaan ensi vuoden artistikattauksen hankinta ja muut järjestelyt on jo aloitettu.

Tälle vuodelle lipun ostaneet voivat säilyttää lippunsa ja käyttää sen ensi vuoden festivaalilla. Tämä koskee myös niitä, jotka ostivat liput viime vuoden peruuntuneelle festivaalille. Liput voi myös palauttaa, jolloin rahat palautetaan.