IS: Microsoft Teamsissa pahoja ongelmia, THL:n webinaari epäonnistui ja työministerin tilaisuus siirtyi Skypeen

Teamsin ongelmat voivat haitata muun muassa etätöiden tekoa. Pekka Ruissalo
Anna Kivinen

Anna Kivinen

Microsoft Teams -kokousohjelmistossa on ollut tiistaina ongelmia, kertoo Ilta-Sanomat. Tämä voi haitata esimerkiksi etätöissä kotona olevien arkea.

Ilta-Sanomien mukaan Teams-käyttäjät ympäri maailman raportoivat Teamsin ongelmista Downdetector-palvelussa. Suomen lisäksi vikailmoituksia on tullut muun muassa Yhdysvalloista, Saudi-Arabista, Romaniasta, Brasiliasta, Tshekistä, Australiasta ja Tanskasta.

Ongelmat saattavat koskea Microsoftin palveluita laajemmaltikin. Myös Office 365 -ohjelmistosta on IS:n mukaan tehty paljon vikailmoituksia.

Microsoft on vahvistanut palvelun ongelmat Teamsin Twitter-tilillä. Yhtiö sanoo tutkivansa ongelmaa ja pyrkivänsä eristämään ongelman lähteen.

IS:n tietojen mukaan Suomessa muun muassa THL:n webinaari on epäonnistunut Teamsin ongelmien vuoksi. Työministerin tiedotustilaisuus siirrettiin puolestaan Skypeen, IS kirjoittaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut