Einesten määrä on räjähtänyt, ja se voi olla huono asia liikaa suolaa saaville suomalaisille – "Monissa valmisaterioissa on tolkuton määrä suolaa", sanoo ravitsemusasiantuntija Tuija Pusa Sydänliitosta

Suositusten mukaan suolaa pitäisi nauttia päivässä korkeintaan viisi grammaa. Monilla määrä on kaksinkertainen. AOP/Alamy

Ruokakaupassa pitää olla entistä valppaampana, sanoo ravitsemusasiantuntija ja laillistettu ravitsemusterapeutti Tuija Pusa Sydänliitosta. Ainakin, jos haluaa vähentää suolan käyttöä ruokavaliossaan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 2 kk 5 €/kk tai 24 h 3 € ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja