Vaasassa vedestä löytynyt mies todettiin sittemmin kuolleeksi – poliisi ei epäile rikosta

Vaasassa löytyi perjantaina vedestä ihminen, joka pelastuslaitoksen mukaan myöhemmin todettiin kuolleeksi. Asiasta kertoo STT:lle Pohjanmaan pelastuslaitos, jolla ei kuitenkaan ollut tietoa siitä, oliko ihminen kuollut jo silloin kun hänet löydettiin.

Pohjanmaan poliisin komisarion Tomi Mansikkamäen mukaan kyseessä on mies. Mansikkamäki ei kuitenkaan kommentoinut tarkemmin miehen ikää tai tapahtumien olosuhteita.

Poliisi ei ainakaan tässä vaiheessa epäile, että asiaan liittyisi rikosta. Tapausta tutkitaan kuolemansyyn selvittämisenä. Mansikkamäen mukaan ei ole tiedossa, että tapaukseen liittyisi venettä tai muutakaan vesikulkuneuvoa.

Hälytys tuli perjantaina illalla puoli kahdentoista aikoihin. Tapahtuneesta oli Mansikkamäen mukaan ilmoittanut sivullinen. Tapahtumapaikka on hänen mukaansa Översundomin läheisyydessä.

– En tiedä onko tässä jokin hiekkaranta tai uimapaikka tai -alue, missä tämä on tapahtunut, hän sanoi lauantaina alkuyöstä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut