Junaliikenteen pysäyttänyt häiriö Helsingissä ohi – liikenne palautunut normaaliksi

Häiriö kesti noin tunnin. Arkistokuva. HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA

Iiro-Matti Nieminen, Elias Peltonen / STT

Helsingissä junaliikenteen tänään aamupäivällä pysäyttänyt häiriö on ohi, kertoo Fintrafficin rataliikennekeskus. Junaliikenne on käynnissä ja kulkee lähes normaalissa aikataulussa.

Fintrafficin mukaan lähiliikenne palautui normaaliaikatauluun noin tunnissa vian päättymisestä. Tilanne ei vaikuttanut kovinkaan monen kaukojunan aikatauluihin. Kello 14.30 aikaan kaukojunista myöhässä olivat vain Vaasaan menevä vuoro noin 6 minuuttia ja Pieksämäelle menevä noin 20 minuuttia.

Liikenne ehti olla pysähdyksissä lähes tunnin. Vika alkoi tänään noin kello 9.55. Rataliikennekeskus tiedotti noin kello 10.50, että vika on korjattu.

Häiriö vaikutti sekä lähijuna- että kaukojunaliikenteeseen. Rataliikennekeskuksesta kerrottiin aamukymmenen jälkeen, että junaliikenne oli kokonaan pysähdyksissä Helsingin Oulunkylän ja Espoon Leppävaaran kohdalta Helsingin keskustan suuntaan.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut