Helsinkiläisen taksinkuljettajan seksuaalirikosepäilyt laajenevat – poliisin tietoon tullut lisää epäiltyjä uhreja

Poliisin mukaan epäilty oli ottanut yksin liikkuneita naisia kyytiin muualta kuin taksitolpalta. TEEMU SALONEN / LEHTIKUVA

STT

Helsinkiläiseen taksikuskiin kohdistuvat seksuaalirikosepäilyt ovat laajentuneet, poliisi tiedotti perjantaina.

Poliisi on aiemmin kertonut, että noin 40-vuotias mies otti kyytiin yksin liikkuneita naisia muualta kuin taksitolpalta ja tarjosi heille matkan aikana alkoholia. Poliisin mukaan mies vei uhrit asuntoon Helsingin ulkopuolelle ja teki heille seksuaalista väkivaltaa sekä autossa että perillä asunnossa.

Neljä erillistä tapausta siirtyy nyt syyttäjälle syyteharkintaan. Epäiltyjä rikosnimikkeitä ovat muun muassa törkeä raiskaus, raiskaus ja salakatselu. Mies on vangittuna.

– Esitutkinnassa on selvinnyt, että epäillyn toiminta oli suunnitelmallista ja harkittua, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Antikainen tiedotteessa.

Esitutkinnassa on tullut ilmi uusia epäiltyjä uhreja, joiden osalta tutkinta jatkuu. STT ei perjantaina tavoittanut tutkinnanjohtajaa kommentoimaan epäiltyjen uhrien määrää tai epäiltyjä rikosnimikkeitä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut