Apulanta ja Haloo Helsinki! eivät esiinny Olympiastadionilla tänä kesänä – konsertit siirtyvät ensi vuoteen

Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi konserttipäivä on ensi vuoden kesäkuussa. Kuva Ruisrockista vuodelta 2017. -VEIKKO KAAKINEN VILLE-VEIKKO KAAKINEN / LEHTIKUVA

Eetu Halonen / STT

Apulanta- ja Haloo Helsinki! -yhtyeiden Olympiastadionin-konsertit peruuntuvat tältä kesältä. Yhtyeiden oli tarkoitus esiintyä elokuussa peräkkäisinä viikonloppuina Helsingissä, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi, Nelonen Media Liven tiedotteessa sanotaan.

– Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian, ja näin mittavan konserttituotannon läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, todetaan tiedotteessa.

Olympiastadionin konsertteihin odotettiin saapuvan kymmeniätuhansia ihmisiä.

Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi konserttipäivä on ensi vuoden kesäkuussa. Apulannan on puolestaan määrä esiintyä stadionilla kaksi viikkoa myöhemmin heinäkuussa.

– Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa, että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia, tiedotteessa sanotaan.

Nelonen Media Live kuuluu Sanoma -konserniin, joka on STT:n suurin omistaja.

---

Korjattu aiempaa uutista klo 14.06: Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi konserttipäivä on ensi vuoden kesäkuussa, ei elokuussa.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut