Turussa kadonnut nuori mies yhä löytämättä, poliisin mukaan tilanne on kriittinen

Lounais-Suomen poliisi pyytää yhä turkulaisilta apua kadonneen löytämiseksi. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Turussa lauantaina kadonneen miehen etsinnät jatkuvat yhä. Poliisin mukaan tilanne on kriittinen, sillä useita päiviä jatkuneen helteen takia miehen voidaan katsoa olevan hengenvaarassa.

Mies katosi lauantaina puoliltapäivin Pitkäkadulta Paavo Nurmen stadionilta. Kadonnut on 20-vuotias mies, 175 senttiä pitkä ja hoikka, hänellä on lievä kehitysvamma ja hän on lähes kuuro, poliisi kertoo. Kadonneella on päällään harmaapohjainen paita, jossa on isoja keltaisia kukkia, ja vihreät maastokuvioiset shortsit.

Lounais-Suomen poliisi pyytää yhä turkulaisilta apua kadonneen löytämiseksi. Erityisesti Martin, Kupittaan, Vähäheikkilän, Luolavuoren ja Mäntymäen alueen asukkaita pyydetään tarkistamaan pihapiirinsä, piharakennuksensa ja autonsa.

Lisäksi kerrostalojen talo- ja huoltoyhtiöiden edustajia pyydetään tarkistamaan asukkaiden yleiset tilat ja paikat, joihin voisi piiloutua.

Asiaan liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

Kuusamossa katosi 80-vuotias

Poliisi pyytää havaintoja myös Kuusamossa kadonneesta 80-vuotiaasta muistisairaasta miehestä.

Mies katosi Kuusamon Juumassa Elijärventien seudulla. Hänellä on poliisin mukaan yllään metsänvihreät shortsit, mustat lenkkarit ja punaruskea ruudullinen flanellipaita. Hän on pituudeltaan 175 senttimetriä, vartaloltaan hoikka ja hänellä on lyhyet valkoiset hiukset. Kadonnut on poliisin mukaan jalkaisin liikkeellä.

Myös Kuusamon kadonneen kohdalla poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista hätänumeroon 112.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut