Helsingin venepoliisille ei juhannusaattoiltana edes kymmentä tehtävää – Itä-Suomen poliisilla kiireinen aatto

Helsingin venepoliisilla on ollut rauhallinen juhannus. Mikko Stig / LEHTIKUVA

STT

Helsingin venepoliisin juhannusaattoilta on kulunut rauhallisesti. Komisario Kalle Lehmuksen mukaan tehtäviä ei ole hieman ennen iltayhdeksää ollut kymmenkuntaakaan.

– Tehtävien ja tehtävämäärien suhteen on todella, todella hiljaista. Kaikki havainnot, mitä olemme tehneet vesiliikenteestä ja saaristosta, ovat olleet todella positiivisia. Ihmiset ovat ylenpalttisen aurinkoisella juhannusfiiliksellä, ja se on vaikuttanut ainakin tähän asti tehtäviimme positiivisesti, Lehmus sanoo.

Kulunut kesä on komisarion mukaan työllistänyt venepoliisia aiempia kesiä enemmän muun muassa ruorijuopumusten ja muuten vastuuttoman vesillä liikkumisen vuoksi.

– Tämä päivä on ollut ihan toisenlainen. Venepoliisin tähänastisen juhannuskokemuksen perusteella haluamme kiittää kansalaisia siitä, että he ovat ainakin tähän asti viettäneet hyvää ja mallikasta juhannusta. Mitä vähemmän meitä työllistetään, sitä parempi kaikille, Lehmus sanoo.

Itä-Suomen poliisilla kiireinen juhannusaatto

Itä-Suomen poliisi kertoi iltayhdeksän jälkeen Twitterissä , että juhannusaaton yövuorossa riittää tekemistä. Poliisin mukaan päivän tehtävien joukkoon on mahtunut puukotuksia, törkeä ryöstö ja rattijuopumustapauksia.

Lisäksi poliisin mukaan Tahkon matkailukeskuksella vietetään juhannusta kiihtyvissä tunnelmissa. Toistaiseksi paikalla on ollut yksi pahoinpitely.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut