Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Trump: "Päätökseni vuoden 2024 presidentinvaaleista on jo tehty"

Vuoden 2020 Yhdysvaltain presidentivaalit kirvelevästi hävinnyt Donald Trump myönsi torstaina Suomen aikaa, että hän on jo tehnyt päätöksensä vuoden 2024 presidentinvaalien suhteen.

Trump ei Fox News -televisiokanavan haastattelussa suoraan myöntänyt osallistuvansa vuoden 2024 vaaleihin, mutta hänen elekielensä teki johtopäätösten tekemisen katsojille varsin helpoksi.

Trumpin luottotoimittajiin kuuluva Sean Hannity johdatteli kysymystä tulevista presidentinvaaleista sanomalla Trumpille, että tämä tuskin haluaa vielä julkisesti kertoa halustaan asettua ehdokkaaksi vaaleista.

– Mutta asetan kysymyksen niin, että oletko jo tehnyt päätöksesi vaalien suhteen, kysyi Hannity.

Trump antoi yleisön osoittaa suosiotaan ja vastasi sitten lyhyesti: "Kyllä."

Kyllä-vastauksen jälkeen Trump vetäisi maireimman trumpmaisen hymynsä, mistä saattoi päätellä, että hän haluaa asettua kolmannen kerran ehdolle Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Reaktioista päätellen myös Trumpille myötämielinen studioyleisö tulkitsi samoin.

Vaaleissa valitaan Yhdysvaltain presidentti kaudelle 2025–2029. Trump oli edellisissä presidentinvaaleissa republikaanisen puolueen ehdokas.