Antti Tuiskun stadionkonsertit siirtyvät ensi vuoteen

Korona siirtää Antti Tuiskun stadionkonsertteja jo kolmatta kertaa. Tommi Anttonen
Henri Kaukonen

Henri Kaukonen

Laulaja Antti Tuisku ilmoitti tiistaina sosiaalisen median kanavissaan, että Helsingin Olympiastadionilla järjestettävät Bailantai-stadionkonsertit siirtyvät ensi vuoden syyskuulle. Konserttien uudet ajankohdat ovat 9.9. sekä 10.9.2022.

Kyseessä on jo kolmas kerta, kun stadionkonsertteja siirretään. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan Antti Tuiskun stadionkonsertit oli määrä järjestää viime vuoden elokuussa. Koronan vuoksi konsertit siirrettiin ensin tämän vuoden kesäkuulle ja sitten uudestaan kuluvan vuoden syyskuulle.

– Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin, Tuisku kertoo Facebook-tiedotteessaan.

Samassa yhteydessä Tuisku kertoi päättäneensä, että kesän festariesiintymisten jälkeen laulaja nähdään lavalla vuoden 2022 alkupuolella.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut