Savuava veturi irrotettiin vaunuista Iissä, junaliikenne kulkee jälleen

Juna pääsi jatkamaan matkaa hieman kello yhdeksän jälkeen illalla. Arkistokuva. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Pohjois-Pohjanmaalla Iissä savuavan veturin vuoksi radalla seissyt matkustajajuna on päässyt liikkeelle. Junat rataosuudella kulkevat jälleen, kerrotaan VR:n viestinnästä STT:lle.

Kuljettaja oli pysäyttänyt savuavan veturin ja irrottanut sen matkustajajunan vaunuista. Paikalle tuotiin uusi veturi, jonka kanssa matkustajajuna pääsi jatkamaan matkaa hieman kello yhdeksän jälkeen illalla.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen liikennevälinepalosta noin puoli seitsemän aikaan illalla. Kun rataosuudelta katkaistiin sähköt ja veturi irrotettiin jännitelangoista, savu alkoi hälvenemään.

VR:n viestinnästä kerrotaan, että intercityjuna Oulusta Rovaniemelle myöhästyy aikataulusta noin kolme tuntia, intercity Rovaniemeltä Helsinkiin noin kaksi tuntia ja intercity Helsingistä Rovaniemelle noin 45 minuuttia.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut