Yhdysvaltalaismediat: Britney Spearsin isä luopuu laulajan taloudellisesta holhousvastuusta

Britney Spears on pyrkinyt oikeusteitse saamaan isänsä pois holhousvastuusta. Arkistokuva. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Poptähti Britney Spearsin isä James Spears on luopumassa laulajan taloudellisesta holhousvastuusta. Yhdysvaltalaismediat TMZ ja Variety uutisoivat oikeusasiakirjoista, joissa kerrotaan isän päätöksestä.

Britney Spears on pyrkinyt oikeusteitse saamaan isänsä pois holhousvastuusta. TMZ:n ja Varietyn mukaan James Spears näkee, että holhousvastuun päättämiselle ei ole perusteita. Dokumenteissa kuitenkin todetaan, että julkinen kamppailu aiheesta ei olisi tyttären edun mukaista.

Britney Spearsin asianajaja Mathew Rosengart ilmaisi lausunnossa laulajan olevan tyytyväinen päätökseen.

– Odotamme, että voimme jatkaa sitkeää selvitystämme herra Spearsin ja muiden menettelytavoista viimeisen 13 vuoden aikana, kun hän niitti miljoonia dollareita tyttärensä omaisuudella.

James Spears, joka tunnetaan myös Jamiena, on ollut vastuussa 39-vuotiaan tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä 13 vuoden ajan. Holhousmääräys annettiin laulajan vuonna 2007 tapahtuneen henkisen romahduksen jälkeen.

Sekä Spears itse että hänen lukuisat faninsa ja useat julkisuuden henkilöt ovat vaatineet holhousjärjestelyn lopettamista. Holhousasiasta aiemmin julkisuudessa vaitonaisena pysynyt tähti on kuvaillut elämäänsä rajoittavaa holhousta muun muassa julmaksi.

Spears on syyttänyt holhoukseen osallistuneiden muun muassa pakottaneen häntä esiintymään ja ottamaan litiumia. Näiden lisäksi Spears kertoi, ettei hänen ole annettu poistaa ehkäisykierukkaa, vaikka hän haluaisi lisää lapsia.

Kommentoi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut