Tokmanni tarjoaa jopa 1 000 euron kuukausibonuksen työntekijöilleen: "Suomen kieltä on osattava"

Tokmanni kertoo olevansa Suomen suurin halpakauppaketju. Santeri Tynkkynen
Rai Suihkonen

Rai Suihkonen

Halpakauppaketju Tokmanni palkkaa tänä syksynä yli 50 varastotyöntekijää hallinto- ja logistiikkakeskukseensa Mäntsälässä. Tarjolla on myös mahdollisuus ammatilliseen koulutukseen ja kielitaidon kartuttamiseen työn ohessa.

– Suuren varastomme työturvallisuuden varmistamiseksi suomen kieltä on osattava vähintään välttävästi ennen töiden aloitusta. Käytännössä työntekijän on kyettävä ymmärtämään perehdyttäjän puhetta, lukemaan suomeksi kirjoitettuja lyhyitä ohjeita ja puhumaan suomen kieltä perustasolla, Tokmannin henkilöstöstä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Sirpa Huuskonen kertoo.

Tokmanni kertoo tiedotteessaan myös varaston tuotantolisästä. Kuukausipalkan päälle maksettavan lisän suuruus riippuu tiedotteen mukaan "henkilökohtaisesta tuottavuudesta, varaston yleisestä siisteydestä sekä varaston toimitusvarmuudesta."

– Ahkerimmat työntekijät voivat tienata jopa 500–1000 euroa kuukaudessa työehtosopimukseen pohjaavan kuukausipalkan päälle, Huuskonen sanoo.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut