Blineistä tuttu tattari kelpaa monenlaiseen ruuanlaittoon ja leivontaan – Kokeile perinteisen risoton sijaan tattarittoa

Sienitattaritossa on metsäinen maku. Erikseen tattariton ohessa tarjottavaksi paistetut herkkusienet saavat makua soijakastikkeesta. Marko Puumalainen

Tattari on monelle tuttu raaka-aine blineistä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi