Ravintolarajoitukset kiristyvät Etelä-Pohjanmaalla ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella sunnuntaista alkaen – Ahvenanmaalla ravintoloiden aukioloa ei enää rajoiteta

Ravintolarajoitukset kiristyvät Etelä-Pohjanmaalla ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella ja lientyvät Ahvenanmaalla sunnuntaista alkaen koronaepidemian vuoksi, kertoo sosiaali- ja terveysministeriö.

Etelä-Pohjanmaalla ravintolat sulkeutuvat viimeistään kello 23 ja ne saavat anniskella alkoholia kello 22 saakka leviämisvaiheen rajoitusten mukaisesti.

Etelä-Pohjanmaan lisäksi leviämisvaiheen rajoitukset ovat voimassa Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Uudellamaalla, Satakunnassa, Etelä-Karjalassa ja Pohjanmaalla.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella pätevät jatkossa kiihtymisvaiheen rajoitukset

Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella ravintolat täytyy jatkossa sulkea kello 24 ja anniskelu lopettaa kello 23 muun Etelä-Savon maakunnan tavoin. Tällä hetkellä Itä-Savossa ei ole voimassa erillisiä rajoituksia asiakasmäärään tai anniskelu- ja aukioloaikoihin.

Etelä-Savon maakunnassa on voimassa kiihtymisvaiheen rajoitukset, kuten myös Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Keski-Suomessa, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa sekä Rovaniemen kaupungissa.

Ainoastaan Ahvenanmaalla ja Lapin maakunnassa ei rajoituksia, poikkeuksena Rovaniemi

Ahvenanmaalla ei enää rajoiteta ravintoloiden aukioloa tai anniskelua sunnuntain jälkeen.

Rovaniemen kaupunkia lukuun ottamatta myöskään Lapin maakunnassa ei ole voimassa erillisiä rajoituksia. Rovaniemellä ravintoloiden valomerkki tulee ennen puolta yötä.

Koko Suomessa jokaisella asiakkaalla tulee edelleen sisätiloissa olla oma istumapaikka pöydän tai muun tason ääressä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut