Poliisi julkaisi uuden kuvan kadonneesta Noelista – 14-vuotiaan pojan etsintöjä jatketaan edelleen

Tommi Salo

Tommi Salo

Itä-Uudenmaan poliisi julkaisi torstaiaamuna uuden kuvan Vantaalla tiistaina kadonneeksi ilmoitetusta 14-vuotiasta Noelista. Poliisin julkaisema uusi kuva on tiistailta noin kello 16.

Poliisi julkaisi pojasta ensimmäisen kuvan jo tiistaina, kun Noelin kerrottiin olevan kadoksissa. Poliisin ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepan etsinnöistä huolimatta poikaa ei ole löydetty. Poliisi kertoi torstaiaamuna Twitterissä, että Noelin etsintöjä jatketaan.

Poliisin mukaan Noelilla oli katoamishetkellä päällään huppari, mustat kalsarit ja keltaiset kävelykengät.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan viimeinen varma havainto Noelista on tiistailta noin kello 16 Espoon Lakistontieltä, Rinnekodin lähettyviltä.

Poliisi muistuttaa, että kaikki Noeliin liittyvät havainnot sekä tiedot hänen liikkeistään ja tämänhetkisestä olinpaikastaan ovat poliisille arvokkaita ja ne pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut