Katri Kulmuni odottaa lasta, sivussa kansanedustajan tehtävistä kevätistuntokauden ajan

Katri Kulmuni (kesk.) aikoo palata täysipäiväisesti kansanedustajan tehtäviin syksyllä. Kuva eduskunnan täysistunnosta syyskuussa 2020. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Kansanedustaja Katri Kulmuni (kesk.) odottaa lasta ja on sivussa kansanedustajan tehtävistä kevätistuntokaudella. Kulmuni kertoo Facebook-päivityksessään , että hän ja puoliso Jyrki Peisa odottavat perheenlisäyksen tapahtuvan alkuvuodesta.

– Jos kaikki menee hyvin, minä ja Jyrki saamme perheenlisäystä tammikuussa, Kulmuni kertoo ja lisää, että kaikki on sujunut raskauden osalta toistaiseksi hyvin.

– Toivotaan näin olevan jatkossakin. Olemme suunnattoman onnellisia uudesta elämän alusta.

Kulmuni sanoo palaavansa kevätistuntokauden poissaolon jälkeen täysipäiväisesti kansanedustajan tehtäviin. Muut luottamustehtävänsä Lapissa Kulmuni ilmoittaa pyrkivänsä hoitamaan myös kevään aikana.

Raskausuutisesta kertovan päivityksen yhteyteen Kulmuni on liittänyt kuvan, jossa hän tutkii äitiyspakkauksen sisältöä.

– En avaa kotimme ovia enempää, mutta onhan tämä suomalainen äitiyspakkaus loistava ja tulee myös meidän perheessä käyttöön, hän kirjoittaa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut