Texasissa kone syöksyi maahan, kaikki mukana olleet 21 ihmistä jäivät henkiin

Texasissa lentokone syöksyi pian nousun jälkeen maahan tiistaina, mutta kaikki koneessa olleet 21 ihmistä jäivät henkiin. He ehtivät kavuta koneesta ulos ennen kuin se leimahti liekkeihin.

Televisiokuvissa näkyi, kuinka palomiehet ruiskuttivat vettä palaviin koneen jäännöksiin pellolla, minne kone oli päätynyt. Kyseessä oli kaksimoottorinen suihkukone.

Kone lähti Houstonista ja sen piti lentää Bostoniin. Joidenkin tietojen mukaan koneen piti kuljettaa faneja katsomaan baseballottelua Houstonin Astrosin ja Bostonin Red Soxien välillä.

– (Matkustajat ja miehistön jäsenet) olivat ällistyneitä, hyvin, hyvin ällistyneitä, mutta he kaikki pelastautuivat, sanoi Waller Harrisin piirikunnan pelastuslaitoksen johtaja Tim Gibson.

– Me aina pelkäämme pahinta ja toivomme parasta. Tänään saimme aivan varmasti parhaan lopputuloksen, mitä kykenimme toivomaan, hän sanoi lehdistötilaisuudessa.

Etusivulla nyt

Mainos: Savon Sanomat

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut