Kuningatar Elisabet peruutti jälleen julkisen esiintymisen – syyksi ilmoitettiin selän venähdys

Kuningatar Elisabetin julkisten esiintymisten peruutukset ovat herättäneet huolta hänen terveydentilastaan. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Britannian kuningatar Elisabet on joutunut jälleen peruuttamaan julkisen esiintymisen. Monarkin oli määrä seurata kaatuneiden sotilaiden muistotilaisuutta Lontoossa sunnuntaina.

Buckinghamin palatsi tiedotti, että kuningatar on venäyttänyt selkänsä ja jää tästä syystä pois tapahtumasta. Tiedotteen mukaan Elisabet on hyvin pettynyt siitä että sotilaiden muistotilaisuus jäi häneltä väliin.

Elisabetin, 95, oli määrä tehdä sunnuntaina ensimmäinen suunniteltu julkinen esiintymisensä sen jälkeen, kun hän jäi lepäämään lääkärien suosituksesta. Kuningatar on aiemmin peruuttanut esimerkiksi osallistumisensa ilmastohuippukokoukseen, joka päättyi juuri Glasgow'ssa.

Tunnollisesti tehtävänsä suorittaneen kuningattaren julkisten esiintymisten peruutukset ovat herättäneet huolta hänen terveydentilastaan.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut