Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi tutkii vakavaa väkivaltarikosta Vantaalla – epäilty otettiin kiinni illalla

Vantaalla on tapahtunut vakava väkivaltarikos viikonloppuna, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi. Poliisin mukaan rikos tapahtui perjantain ja sunnuntain välisenä aikana.

Rikoksesta epäillään vuonna 1984 syntynyttä miestä. Poliisi otti epäillyn kiinni sunnuntaina iltakuuden jälkeen Itä-Vantaan alueelta.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro vielä tarkemmin rikoksesta ja tapahtumien kulusta. Poliisi ei kommentoi esimerkiksi uhrien lukumäärää tai sitä, onko väkivallasta aiheutunut kuolonuhreja.

Poliisi kertoo, että sillä on ollut sunnuntaina muutamia isompia operaatioita eri puolilla Vantaata. Operaatiot ovat liittyneet henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen sekä epäillyn tavoittamiseen.

Tapaukseen liittyvä poliisin operatiivinen toiminta jatkui yhä sunnuntaina alkuillasta. Poliisin mukaan sivulliset eivät ole vaarassa.

Itä-Uudenmaan poliisista kerrottiin STT:lle puoli kahdeksan aikaan illalla, ettei poliisilla ole enää meneillään kansalaisille näkyvää operaatiota. Poliisin mukaan toiminta jatkui sisätiloissa ja epäillylle suoritettiin parhaillaan tutkimuksia.

Poliisista ennakoidaan, että asiasta tiedotetaan lisää maanantaina.