Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton tes-neuvottelut jatkuvat maanantaina, sopimukseton tila uhkaa keskiviikkona

Puheenjohtaja Riku Aalto on todennut, että Teollisuusliitto haluaa tehdä sopimukset, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Teknologiateollisuuden työnantajien ja Teollisuusliiton neuvottelut uusista työehtosopimuksista ovat edenneet, mutta valmista ei vielä sunnuntaina tullut. Työehtosopimukset umpeutuvat marraskuun lopussa, joten työrauha päättyy keskiviikkona.

Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto kertoi neuvottelujen päätyttyä Twitterissä, että maanantaina illalla jatketaan

– Edelleen ollaan keskusteltu hyvässä hengessä, vaikka nyt ollaan näissä vaikeissa kysymyksissä. Näkemysten sovittaminen yhteen tässä kohtaa vaatii sitä, että istutaan samassa pöydässä, sanoi Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi STT:lle ennen sunnuntain neuvottelua.

Loppuvaiheessa palkkaratkaisu on hänen mukaansa se hankalin kysymys. Aalto on todennut, että Teollisuusliitto haluaa tehdä sopimukset mutta ei hinnalla millä hyvänsä.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut