Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Medialiiton puheenjohtajana

Vesa-Pekka Kangaskorpi Timo Mustalampi
Jorma Rahkonen

Jorma Rahkonen

Keskisuomalainen

Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Medialiiton hallituksen puheenjohtajana vuonna 2022. Medialiiton syyskokous päätti valinnasta torstaina.

Kangaskorpi on johtanut media-alan ja graafisen teollisuuden keskusjärjestöä vuodesta 2016. Hänet on valittu jatkamaan vuonna 2022 myös Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n hallituksessa. Kangaskorpi jatkaa myös Uutismedian liiton hallituksessa ja liiton edustajana uutismedian maailmanjärjestön WAN-IFRA:n hallituksessa.

Medialiiton hallituksen kaikki erovuoroiset jäsenet valittiin uudelleen. Siten toimitusjohtajat Kaisa Ala-Laurila (A-lehdet Oy), Vesa-Pekka Kangaskorpi, Jaakko Ketonen (Turun Sanomat Oy), Juha Laakkonen (Kaleva Oy), Juha-Petri Loimovuori (Alma Talent Oy) ja Kurikka-Lehti Oy:n hallituksen puheenjohtaja, päätoimittaja Johannes Ujainen jatkavat hallituksessa kaudella 2022–2023.

Medialiito on media-alan ja graafisen teollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö. Liitto tukee suomalaisen media-alan menestystä vahvistamalla alan kilpailukykyä ja jäsenyritysten toimintaedellytyksiä. Alan elinvoima takaa laadukkaat kotimaiset mediapalvelut.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut