UPM:n Kaukaan tehtailla ajetaan alas tuotantoa ennen lauantaina alkavaa työnseisausta, alasajo voi aiheuttaa melua ja hajua

UPM kertoi maanantaina Facebookissa, että Kaukaan sellutehtaan tuotannon alasajo on aloitettu. Alasajon aikana voi esiintyä haju- ja meluhaittoja. Mika Strandén

Terhi Kinnunen

UPM:n Kaukaan tehtailla on aloitettu sellutehtaan tuotannon alasajo. UPM Kaukas kertoo Facebook-sivuillaan, että alasajon aikana voi esiintyä haju- ja meluhaittoja.

Valtakunnansovittelija kertoi ennen joulua, että UPM, Paperiliitto, Sähköliitto ja Ammattiliitto Pro eivät ole päässeet sopuun työehtosopimusten tekemisestä ja että ratkaisuja ei ole löydettävissä ennen vuodenvaihdetta.

Ammattiliitot ovat ilmoittaneet työnseisauksesta UPM:ssä 1.–22.1.

UPM Kaukaan tehtaiden biojalostamon tuotannon alasajo aloitettiin aiemmin joulukuussa. Biojalostamon alasajo valmistuu tällä viikolla. Paperitehtaan tuotanto ajetaan alas keskiviikon ja torstain aikana, sidosryhmäsuhdepäällikkö Katja Tiikasalo kertoo sähköpostitse.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut