Maistuisiko luukeitto, verimakkara tai munuaismuhennos? Sata vuotta sitten suomalaiset hakivat jo noutoruokaa ja söivät yksinkertaisemmin ja tuhdimmin kuin nyt

Kahvi oli jo 1920-luvulla suomalaisille tärkeä osa päivää.

Aamupalaksi kauraleipää, proteiinirahka ja vihersmoothie. Kahdesta jälkimmäisestä ei sata vuotta sitten aamiaista syönyt suomalainen osannut vielä edes haaveilla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi