Paulig ostaa espanjalaisen texmex-tuoteyhtiön

Elintarvikeyhtiö Paulig ostaa espanjalaisen, texmex- ja snacks-tuotteisiin erikoistuneen Liven -yhtiön. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Livenillä on Pauligin mukaan yksi Euroopan laajimmista texmex- ja snacks-tuotteiden valikoimista. Livenin liikevaihto oli viime vuonna 63 miljoonaa euroa. Yrityksellä on noin 290 työntekijää Espanjassa.

Livenin valikoimaan kuuluu maissista, vihanneksista, viljasta ja palkokasveista valmistettuja snacks-tuotteita sekä gluteenittomia ja luomutuotteita.

Toimitusjohtaja Rolf Ladaun mukaan Liven-kauppa on tärkeä askel Pauligin kasvustrategian toteuttamisessa.

– Livenin ketterä innovaatio- ja tuotantokyky vahvistaa Pauligin asemaa Euroopan johtavana texmex-yrityksenä ja täydentää valikoimaamme myös uudenlaisilla snacks-tuotteilla, Ladau sanoo Pauligin tiedotteessa.

Pauligin liikevaihto vuonna 2020 oli 920 miljoonaa euroa, ja konsernin palveluksessa on yli 2 000 työntekijää 13 eri maassa. Yhtiön texmex-tuotteita myydään 70 maassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut