THL: Suomessa on tänään raportoitu lähes 4 300 uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on raportoitu lähes 4 300 uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Luvut eivät kuvaa todellista tartuntamäärää, sillä kaikkia sairastuneita ei testata virallisesti.

Kahden viime viikon aikana tartuntoja on raportoitu vajaat 78 000. Tätä edeltävän kahden viikon aikana raportoitiin lähes 86 000 tartuntaa.

Yhteensä koronatartuntoja on raportoitu Suomessa koko epidemian aikana lähes 630 000.

22 uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa

THL:n mukaan koronavirustartuntojen valtakunnallinen ilmaantuvuus on kahdelta viime viikolta noin 1 400 tartuntaa 100 000:ta asukasta kohden. Edellisten kahden viikon aikana ilmaantuvuusluku oli noin 1 560. Luvut ovat pyöristettyjä.

Suurimmat alueelliset ilmaantuvuusluvut ovat Vaasan sairaanhoitopiirissä (2 400), Kymenlaakson sairaanhoitopiirissä (2 175) ja Lapin sairaanhoitopiirissä (2 095). Luvut ovat pyöristettyjä.

THL:n mukaan Suomessa raportoitiin tänään 22 uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Koronaan liittyviä kuolemia on raportoitu Suomessa kaikkiaan 2 351.

Laajasta etätyösuosituksesta luovutaan helmikuun lopulla.

Mainos: Savon Media

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Pohjoissavolaisia pienyrittäjiä koulutetaan verkkokaupan ja somen saloihin

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut