The New York Times -artikkeli | Eläinten kantasoluista kasvatettu keinoliha voi olla ruokateollisuuden seuraava merkkipaalu

Teknologian juuret ovat lääketieteessä.

En ollut huolissani ennen kuin luin vastuuvapauslomakkeen. Palanen paistettua kananrintaa, jonka olin aikeissa syödä, oli kasvanut alle kolmessa viikossa muutamasta solusta paksuksi lihasiivuksi laboratoriossa.

Mainos: Savon Media

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 8 vk 4 €/vk + 2 vk maksutta

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi