Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yliluonnolliset keinot käyttöön? Kuuluisa silmänkääntäjä ja lusikan taivuttaja Uri Geller sanoo torjuvansa Venäjän ydinaseiskun mielensä voimin

Tunnettu mentalisti, silmänkääntäjä ja lusikan taivuttaja Uri Geller tarjoaa maailmalle palveluksiaan Vladimir Putinin ja ydinsodan pysäyttämisessä, uutisoi Newsweek.

Geller julkaisi tiistaina viestipalvelu Twitteriin kirjeen, jossa hän sanoo käyttävänsä "mielensä jokaista molekyyliä" estääkseen Venäjän presidenttiä aloittamasta ydinsotaa.

– Tämä on varoitus Vladimir Putinille. On liikkeellä huhuja ja raportteja, joiden mukaan harkitset vakavasti strategista ydiniskua lännessä olevia vihollisiasi vastaan. Olen myös kuullut, että sinun mahdollisiin kohteisiin kuuluvat Ison-Britannian laivastotukikohdat, erityisesti Skotlannin länsirannikolla, Englannissa yli 30 vuotta asunut Geller aloittaa.

Putinin kaikki suunnitelmat ydiniskun toteuttamisesta kostautuisivat hänelle itselleen, Geller kirjoittaa.

Hänellä on myös pyyntö kaikille viestinsä lukeville:

– Lopeta se, mitä teet juuri nyt ja käytä viisi sekuntia päivästäsi visualisoidaksesi säteilevän, energisen voimakentän, joka on kuin häikäisevä, kultainen kilpi taivaalla joka torjuu ja kääntää takaisin kaikki Putinin laukaisemat ydinkärjet, ohje kuluu.

– Sen lisäksi, että valjastamme tämän kaiken yhdistetyn mielemme voiman valtavan energian, on olemassa myös paljon suurempia voimia kuin voit kuvitella. Olen varma, että ne estävät sinua aloittamasta ydinsotaa. Ne tarkkailevat, odottavat ja pysäyttävät sinut. Älä harkitse tätä kauheaa ratkaisua. Ole varovainen: jos jatkat, Venäjä ja sen kansalaiset kärsivät eniten. Tietokoneesi kaatuvat, navigointijärjestelmäsi epäonnistuvat ja ohjuksiisi tulee häiriöitä, Geller viestii Putinille.

Israelilaissyntyinen Geller nousi ensimmäisen kerran kuuluisuuteen 1970-luvulla esiintyessään amerikkalaisessa The Tonight Show Starring Johnny Carson. Tuolloin silmänkääntötemppujen paljastaja James Randi yritti osoittaa Gellerin väittämät yliluonnolliset kyvyt huijaukseksi. Vaikka Geller sanoi, etteivät hänen voimansa riittäneet televisiossa esitettäviksi, hän esiintyi myöhemmin lukuisissa muissa tv-ohjelmissa, joissa hän muun muassa taivutti lusikoita ja muita esineitä, omien sanojensa mukaan mielellään.

Gellerin tiistainen viesti on luultavasti vastaus Putinin maanantaina antamaan varoitukseen, joka oli vuorostaan suunnattu YK:n ydinsulkusopimuksen uusimiskokouksen osallistujille. Lausunnossaan Putin sanoi, ettei ydinsodassa voi olla voittajia.

– Lähdemme siitä tosiasiasta, että ydinsodassa ei voi olla voittajia, eikä sitä saa koskaan päästää valloilleen, Putin linjasi.

Hän sanoi Venäjän puolustavan "yhtäläistä ja jakamatonta turvallisuutta kaikille maailmanyhteisön jäsenille".

Geller julkaisi Twitteriin myös videon, jolla hän puhui Kiinan ja Venäjän ydinasearsenaaleista. Taustalla olevalla ruudulla kohoaa sienipilvi. Geller toisti varoituksensa mahdollisesta ydinaseuhasta ja sanoi olevansa erittäin vakavissaan sen suhteen.