Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Putin lähetti Medvedevin Ukrainaan

Venäjän entisen presidentin ja nykyinen turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Dmitri Medvedevin kerrotaan vierailleen Itä-Ukrainassa venäläisjoukkojen miehittämän Luhanskin alueella.

Medvedev piti Luhanskissa turvallisuuskokouksen Venäjän nykyisen presidentin Vladimir Putinin puolesta, uutisoi Ukrainska Pravda.

Medvedev kertoo Telegram-kanavallaan tavanneensa niin kutsuttujen Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen johtajat. Hän kertoo kokoukseen osallistuneen myös muita venäläisiä virkamiehiä.

Venäjän presidenttinä vuosina 2008–2012 toiminut Medvedev on esittänyt julkisuudessa toinen toistaan kovempia lausuntoja Ukrainasta ja länsimaista siitä asti, kun Venäjä hyökkäsi täysimittaisesti Ukrainaan 24. helmikuuta.

Viimeksi hän on ollut otsikoissa tällä viikolla, kun venäläisen uutistoimisto RIA Novostin Kremlin pooli julkaisi hänen hiljattaisesta varuskuntavierailustaan valokuvan, jossa hän näyttäisi tähyilevän kiikareilla, joiden linssinsuojukset ovat alhaalla.