Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mediat: Kadonneiden etsijä Reino Savukoski Punkaharjulta kuoli liikenneonnettomuudessa Kulennoisissa

Mopoautoa kuljettanut Savukoski kuoli Kulennoisissa torstaina sattuneessa kolarissa.

Tunnettu punkaharjulainen kadonneiden etsijä Reino Savukoski on kuollut. Asiasta kertovat useat mediat, kuten MTV, Iltasanomat ja Iltalehti.

Savukoski oli kuollessaan 73-vuotias. Itä-Savon saamien tietojen mukaan Savukoski menehtyi liikenneonnettomuudessa Savonlinnassa torstai-iltana.

Hän oli osallisena mopoauton ja henkilöauton törmäyksessä Kulennoisissa, joka sattui kello 20 jälkeen Savonlinnantiellä Ruokolahdentien risteyksessä. Savukoski ajoi mopoautoa.

Henkilöauton kuljettaja oli törmännyt mopoauton perään maantienopeudella. Molemmissa ajoneuvoissa olivat vain kuljettajat, ja henkilöauton kuljettaja säästyi suuremmilta vammoilta.

Savukoski on tullut tunnetuksi kadonneiden henkilöiden etsijänä. Kadonneita hän on löytänyt yli sata.

Vuonna 2018 hän kertoi lopettaneensa etsintätoiminnan heikentyneen terveyden takia.

Savukoskesta on julkaistu äänikirja Reino Savukoski – Suomen tunnetuin kadonneiden etsijä (Minerva). Se ilmestyi keväällä.

Savukosken kuolemasta kertoi ensimmäisenä Seuran päätoimittaja Erkki Meriluoto Twitter-tilillään.

Lue lisää Itä-Savon julkaisemia juttuja Reino Savukoskesta:

IL: Punkaharjulainen kadonneiden etsijä Reino Savukoski sai aivoinfarktin – Vapaaehtoistyön jatkaminen on edelleen tavoitteena

Punkaharjulainen Reino Savukoski aikoo palata Perämeren tunnetuimman mysteerin pariin – Oulu 2 -hinaajaa ei ole vieläkään löydetty, vaikka sen uppoamisesta on jo 76 vuotta

Punkaharjulaisesta Reino Savukoskesta tuli kadonneiden etsijä 30 vuotta sitten, kun hänen paras ystävänsä hukkui Simpelejärveen: "Aina pitää katsoa vielä huominen päivä."