Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eurojackpotin potti kohoaa noin 118 miljoonaan euroon – Vantaalle miljoonavoitto

Perjantain Eurojackpotin (kierros 43/2022) arvonnan oikea rivi on 4, 5, 21, 30 ja 43. Tähtinumerot 5 ja 11.

Illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten tiistaina Eurojackpotin potti kohoaa jo noin 118 miljoonaan euroon.

Suomeen osui perjantai-iltana yksi 5+1 -tulos. Vantaan Korson Otavantien R-kioskissa Eurojackpot-rivinsä pelannut asiakas voitti 1 083 615 euroa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava voittokuponkinsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingissä.

– Onnittelut tämän illan suomalaisvoittajalle! Hänellä on hallussaan nyt arvokas pelitosite, jonka lunastamiseen on aikaa yksi vuosi. Voitonlunastuksen yhteydessä hän on tietysti myös lämpimästi tervetullut suurvoittajakahveille, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula sanoo.

Korson miljoonavoiton lisäksi 5+1 -tuloksia osui kaksi kappaletta Saksaan.

Suomeen osui myös yksi illan 5+0 -tuloksista. Kankaanpään K-Citymarketissa rivinsä tehnyt asiakas voitti 183 332 euroa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava voittokuponkinsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingissä.

Muista 5+0 -voitoista seitsemän meni Saksaan, yksi Unkariin ja yksi Slovakiaan.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 1 6 9 4 5 3 2. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu kolme kappaletta. Kahdella tuplatulla Jokerin kuusi oikein -tuloksella voitti 40 000 euroa. Ja Jokerin kuusi oikein -tuloksella ilman tuplausta 20 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Split 93. Lomatonneja voitettiin 15 kappaletta.