Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljä ihmistä löydettiin kuolleena omakotitalosta Kirkkonummelta – talossa asuu naapurin mukaan eläkeläispariskunta

Neljä ihmistä löydettiin maanantaina kuolleena omakotitalosta Kirkkonummen Veikkolasta, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Poliisi kertoo tiedotteessa saaneensa maanantaina aamupäivällä tiedon, että kirkkonummelaisesta omakotitalosta on löytynyt kaksi vainajaa. Poliisi löysi tehtävän yhteydessä talosta vielä kaksi kuollutta lisää.

Omakotitalossa asuu eläkeläispariskunta, kertoo alueella asuva naapuri STT:lle. Naapuri ei tiedä, ovatko kyseiset eläkeläiset kuolleiden joukossa. Talo on naapurin mukaan ainakin yli viisikymmentä vuotta vanha.

Poliisin eristämässä rakennuksessa olivat jouluvalot ulkona päällä, mutta sisällä oli pimeää. Talon savupiipusta näytti tulevan ulos savua. Talon edustalta oli kolattu siististi lumet pois, mutta muualla pihalla oli runsaasti lunta. Pihalla ollut keinu ja mattoteline olivat lähestulkoon lumen peitossa.

STT:n paikalla haastattelema naapuri kertoi, että hän oli nähnyt maanantaina iltapäivällä alueella paloautoja, ambulanssin ja poliisiauton kello yhden ja kahden välillä. Toinen STT:n haastattelema naapuri kertoi, että oli nähnyt hälytysajoneuvoja eilen puolenpäivän aikoihin.

Alueella on runsaasti omakotitaloja. Joukossa on vanhempia, jo useita vuosikymmeniä vanhoja rakennuksia, mutta seassa on myös tuoreempaa asuntokantaa.

Kaikki kuolleet olivat poliisin mukaan täysi-ikäisiä. Poliisi sulki liikenteen läheiseltä kujalta maanantaina turvatakseen tutkinnan. Poliisi kertoo tutkivansa tapausta tällä hetkellä kuolemansyyn selvittämisenä.

Pelastuslaitoksella oli maanantaina aamupäivällä pieni vaaralliseen aineeseen liittyvä onnettomuustehtävä, joka liittyy kuolemantapauksiin. Helsingin Sanomat kertoi aiemmin, että tehtävä oli kyseisessä osoitteessa.

Onnettomuustutkintakeskus (Otkes) kertoo Twitterissä, että poliisi on ollut yhteydessä keskukseen.

– Jatkamme asian selvittämistä yhdessä, Otkes kirjoittaa.