Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Frankfurter Allgemeine Zeitung -artikkeli | Francis Fukuyama julisti 30 vuotta sitten historian päättyneeksi – nyt maailman tilanne muistuttaa hänestä vuotta 1914

Politiikantutkija Francis Fukuyama tuli tunnetuksi todettuaan kylmän sodan päätyttyä, että liberaali demokratia on vihdoin vakiinnuttanut paikkansa lopullisena hallintomuotona. Putin ja Trump ovat kuitenkin yllättäneet hänet.

Politiikantutkija Francis Fukuyamalla on pieni ja vaatimaton toimisto Stanfordin yliopiston kampuksella Kaliforniassa. Vuonna 1952 Chicagossa syntynyt, Venäjän ja Japanin välisen sodan pakolaisten lapsenlapsi sai 30 vuotta sitten osakseen merkittävää huomiota.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä Savonsanomat.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.