Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi tutkii Lohjan henkirikosta murhana – kolmea ihmistä epäillään suunnitelmallisesta teosta

Lohjan Virkkalan henkirikoksesta epäillään nyt kolmea ihmistä, Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi tiedotteessaan. Poliisi tutkii henkirikosta murhana, sillä uskoo, että teko on ollut suunnitelmallinen ja sen toteuttamiseen osallistui useita ihmisiä.

Kaikki rikoksesta epäillyt otettiin kiinni tiistain ja keskiviikon aikana. Poliisi kertoi keskiviikkona päivällä, että oli tiistaina saanut ilmoituksen kuolemantapauksesta asunnossa. Asunnosta löytyi kuolleena mies, joka oli syntynyt 1990-luvulla. Hänessä oli ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi kertoo, että kiinniotto-operaatioon käytettiin paljon poliisin resursseja ja siihen saatiin tukea Helsingin poliisilta ja keskusrikospoliisilta. Epäillyt eivät vastustaneet tiedotteen mukaan kiinniottoa eikä kiinnioton yhteydessä aiheutunut vaaraa ulkopuolisille.

Keskiviikkona poliisi julkaisi yhden teosta epäillyn nimen ja kuvan ja pyysi tästä havaintoja. Illalla poliisi tiedotti, että etsitty 20-vuotias mies oli otettu kiinni epäiltynä osallisuudesta henkirikokseen.