Ökypolttarit voivat viedä rahat ja hermot

Parhaimmillaan häitä edeltävistä polttarijuhlista jää elämän kestäviä hauskoja muistoja. Pahimmillaan järjestäjien muistot liittyvät lähinnä riitelyyn. Ongelma on se, mitä tehdään ja kuinka paljon se saa maksaa.

Nykyään polttarivinkkejä ja -kokemuksia vaihdetaan verkossa. Keskustelujen perusteella keskihinta osallistujaa kohti on nykyään noin 50-100 euroa. Polttariohjelmasta voi olla hankala päästä sopuun, jos porukassa on työtä tekevien ihmisten lisäksi opiskelijoita tai työttömiä.

- Harmittaa, että suuruudenhulluista kaasoista kärsivät morsiamen ystävyyssuhteet, valittaa käyttäjä 88h naimisiin.info-sivuston polttarikeskustelussa.

- Ihmetyttää vaan tämä nykyajan meininki, että polttareidenkin pitäisi olla "ökytyyliin" järjestetty ennen kuin niistä saadaan ikimuistoiset, valittaa puolestaan Rymy samaisella sivustolla.

Polttarimarkkinat ovatkin houkutelleet alalle monenlaisia yrityksiä. Tarjolla on esimerkiksi värikuulasotaa ja mönkijäajeluja.

Vanhat polttariperinteet eivät kuitenkaan ole kadonneet täysin. Netissä vaihdetaan vinkkejä myös esimerkiksi morsiussaunan järjestämiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.