Aapo Halme: Idols on vain rahantekokone

Kuopiolaisista Idols-kilpailijoista Aapo Halme, Ville Smolander ja Juho Väliaho tipahtivat jatkosta teatteriviikonlopun ensimmäisessä televisiolähetyksessä torstai-iltana. Kaikkiaan Aleksanterin teatterin viikonloppuun osallistui seitsemänkymmentä laulajaa, jotka joutuivat heti syyniin riveissä ja ryhmissä.

Halme ei harmittele omaa putoamistaan pelistä. Enemmän häntä harmittaa, miten Idols vääristelee kuvaa musiikista ja musiikin tekemisestä ylipäätään.

- Aika läheltä piti päästä katsomaan ennen kuin hoksasi, mistä Idolsissa on kysymys. Siinä ei ole kysymys laulukilpailusta, ei Idols-tyyppikilpailusta eikä oikeastaan kilpailusta lainkaan vaan televisio-ohjelman teosta. Se on rahantekokone tuotantoyhtiölle, tv-kanavalle ja lehdistölle, jotka tästä koko ruljanssista hyötyy, Halme sanoo.

Kuopiolaisystävyksistä Ville Smolanderin kisa päättyi, mutta Tommi Miettinen jatkaa pelissä toistaiseksi. Myös varkautelainen Jaana Leiniäinen on vielä kiinni jatkopaikassa. Juho Väliahon Idols-ura loppui jo toistamiseen teatteriviikonloppuun.

Kuopiolaisten lisäksi joukosta putosivat Juha-Pekka Kallio, Isabella Hammarsten, Marcus Salo, Hanna Silander, Valerie Beljakovich, Virpi Korkalainen, Erik Karhatsu, Elina Toompuu, Jarno Linden, Terhi Karjalainen, Juho Schroderus, Miona Bjerregård-Mads, Jasmiina Karvinen, Jenny Williams, Mari Laitinen, Sami Ketola, Tuulevi Tyvärinen, Tuomas Pihlajärvi ja Julle Kallio.

Teatteriviikonlopun lähetykset jatkuvat sunnuntai-iltana, jolloin jäljellä on 48 kilpailijaa, ja kolmannen jakson verran, jonka jälkeen Idols-semifinalistien nimet ovat selvillä lopullisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Hurja hyökkääjä, peloton pakki