Aikamoinen pari: Mr. Lordi ja Spede Pasanen

Jos kiinnostaa nähdä, miltä näyttää Spede Pasanen Mr. Lordin tulkintana, kannattaa suunnata Rovaniemelle euroviisuvoittajan elämäntyötä esittelevään näyttelyyn.

Tukholman Abba-museossa sekä Helsingissä ja Savonlinnassa jo esillä ollut näyttely avataan osana Arctic Design Weekin ohjelmaa.

ExtraLordinary-niminen näyttely avaa ovensa Rovaniemen Lordin aukion reunalla sijaitsevassa Sampokeskuksessa. Kauppakeskukseen rakennettavassa näyttelytilassa on esillä taiteilijan maalauksia ja piirustuksia kuten Lordi-pitkäsoittojen kaikki alkuperäiset kansimaalaukset. Erikoisuutena näytillä on myös Lordin Spede Pasasesta maalaamat taulut.

Näyttelyn keskiössä on bändin vuosien varrella käyttämät esiintymisasut ja maskit. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on avoinna 11. huhtikuuta asti.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Syksyllä jatkuvassa Maajussille morsian -sarjassa myös pohjoissavolainen edustus – lapinlahtelainen Antti, 25, viljelee rehua ja haaveilee pienpanimosta

Yli 9-kiloinen hauenkörmy tarttui virveliin – saalis oli 15 senttiä lyhyempi kuin 8-vuotias kalastajansa

Veikko vastaa: Kuinka nuori on proteiinipitoinen dinosaurus?

19.8.2019 Sutkaus

18.8.2019 Sutkaus

17.8.2019 Sutkaus

16.8.2019 Sutkaus

15.8.2019 Sutkaus

14.8.2019 Sutkaus

13.8.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.