Antti Tuisku perui viinijuhla-keikan - "Ensin ajattelin, että voi ei"

Viinijuhlien tunnelma oli kärsiä kolauksen lauantai-iltana, kun Antti Tuisku perui kuumeen vuoksi keikkansa lyhyellä varoitusajalla. Hänen oli tarkoitus esiintyä kello 22.30.

– Kun kuulin asiasta kello 18 jälkeen ajattelin ensin, että voi ei, kuvailee juhlien projektipäällikkö Jorma Iivanainen.

Artistit juhlille buukkaava Warner Music Live järjesti tilalle uuden esiintyjän puolessa tunnissa.

Antti Tuiskun tilalla lauantai-iltana esiintyy Sanni, jolla oli keikka tänään Juvalla, kuten myös Antti Tuiskulla.

Tuisku päivitti Facebook-sivuilleen, että Juvan keikan jälkeen häneltä lähti ääni ja nousi myös kuume. Tuiskun kommentit voit katsoa jutun lopussa olevalta videolta.

 

Iivanainen sanoo, että viinijuhlien historiassa ei vastaavaa perumista ole aiemmin tapahtunut.

– Olen ollut mukana 15 vuotta ja tämä on ensimmäinen kerta. Onneksi Sanni järjestyi korvaavaksi esiintyjäksi näin nopeasti.

Sosiaaliseen mediaan oli ilmestynyt kysymyksiä, onko lippuja mahdollista vaihtaa tai korvataanko ne, jos on saapunut katsomaan pelkästään Tuiskua.

- Tässä tapauksessa ei korvata eikä vaihdeta. Lippu on tarkoitettu kaikkia illan artisteja ajatellen. Heitä on täällä muitakin kuin Antti. Lisäksi saimme korvaavan esiintyjän hänelle, toteaa Iivanainen.

 

-----------

2.7.2016 Klo 19.40. Juttuun lisätty tieto Tuiskun keikkaperumisen syystä sekä Iivanaisen kommentit, korvataanko lipun hinta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.