Antti Tuisku perui viinijuhla-keikan - "Ensin ajattelin, että voi ei"

Viinijuhlien tunnelma oli kärsiä kolauksen lauantai-iltana, kun Antti Tuisku perui kuumeen vuoksi keikkansa lyhyellä varoitusajalla. Hänen oli tarkoitus esiintyä kello 22.30.

– Kun kuulin asiasta kello 18 jälkeen ajattelin ensin, että voi ei, kuvailee juhlien projektipäällikkö Jorma Iivanainen.

Artistit juhlille buukkaava Warner Music Live järjesti tilalle uuden esiintyjän puolessa tunnissa.

Antti Tuiskun tilalla lauantai-iltana esiintyy Sanni, jolla oli keikka tänään Juvalla, kuten myös Antti Tuiskulla.

Tuisku päivitti Facebook-sivuilleen, että Juvan keikan jälkeen häneltä lähti ääni ja nousi myös kuume. Tuiskun kommentit voit katsoa jutun lopussa olevalta videolta.

 

Iivanainen sanoo, että viinijuhlien historiassa ei vastaavaa perumista ole aiemmin tapahtunut.

– Olen ollut mukana 15 vuotta ja tämä on ensimmäinen kerta. Onneksi Sanni järjestyi korvaavaksi esiintyjäksi näin nopeasti.

Sosiaaliseen mediaan oli ilmestynyt kysymyksiä, onko lippuja mahdollista vaihtaa tai korvataanko ne, jos on saapunut katsomaan pelkästään Tuiskua.

- Tässä tapauksessa ei korvata eikä vaihdeta. Lippu on tarkoitettu kaikkia illan artisteja ajatellen. Heitä on täällä muitakin kuin Antti. Lisäksi saimme korvaavan esiintyjän hänelle, toteaa Iivanainen.

 

-----------

2.7.2016 Klo 19.40. Juttuun lisätty tieto Tuiskun keikkaperumisen syystä sekä Iivanaisen kommentit, korvataanko lipun hinta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

20.8.2019 Sutkaus

19.7.2019 Sutkaus

18.7.2019 Sutkaus

17.7.2019 Sutkaus

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.