Aprillipiloja: Mannerheim-filmin kuvaukset alkavat

Tänään ei kannata uskoa kaikkea, mitä media uutisoi. Aprillipäivä on innostanut julkaisemaan piloja muun muassa Mannerheim-elokuvasta.

Länsi-Savo kertoo pitkittyneen Mannerheim-filmiprojektin alkavan Mikkelissä kuvattavilla taistelukohtauksilla. Lehden mukaan avustajia haetaan tänään paikallisessa Kirkkopuistossa.

Aamulehti vitsailee koirankakan poistuvan kaduilta suomalaisen koiranruokakeksinnön ansiosta. Deli-Poop-merkkinen ruoka tekee kuulemma ulostepapanoista täyttä ravintoa, ja koira voi nauttia ne itse.

Turun Sanomat kertoo jääkiekkomuseosta, jota kaavaillaan turkulaisten jääkiekkoilijaveljesten Saku ja Mikko Koivun omistamaan kerrostaloon. Suomen ensimmäistä kerrostalomuseota varten oli saatu lehden mukaan vuokrattua vain parikymmentä asuntoa 36:sta. Vuokralaisten etujärjestön tekemän valituksen vuoksi museo olisi auki vain lauantaisin.

Keskisuomalainen kirjoittaa läskisoosin palaavan koulujen ruokalistalle. Klassikon nimeksi tosin oli tulossa Atkins-pata, joka kuvailee paremmin ruoan ravitsemusopillista ideaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.