Ansiomitalin saanut Arman Alizad isänmaallisuudesta: "Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle"

Tv-persoona Arman Alizadille on myönnetty Sotaveteraaniliiton ansiomitali veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä. Alizad kertoi tapahtuneesta Facebookissa.

Alizadin isovanhemmat saapuivat Suomeen 1960-luvulla. Hän itse muutti maahan vuonna 1980.

– Suomi on antanut mulle ja mun perheelle turvan, lämpimän peiton ja uuden mahdollisuuden. Niitä asioita, mitä synnyinmaani ei meille antanut. Olen tästä ikuisesti kiitollinen. Mä oon matkustanu ja nähny niin paljon, että voin kokemuksesta sanoa, että Suomi on lähes millä mittarilla tahansa Maailman paras maa, tää on paratiisi, Alizad avaa tuntojaan.

– Mä en oo syntynyt täällä, mutta olen kasvanut täällä, käynyt koulun ja armeijan täällä ja koen, että on minun velvollisuuteni ylläpitää ja puolustaa Suomea ja suomalaisuutta kaikin tavoin. Isänmaallisuus tarkoittaa mulle vapautta, veljeyttä ja yhdenvertaisuutta. Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle. Se tarkoittaa avoimuutta ja heikoimpien puolustamista, Alizad avaa tuntojaan.

– Kiitän sotaveteraaniliittoa tästä suunnattomasta kunniasta, mikä minulle on tänään suotu ja lupaan tehdä jatkossakin kaikkeni nostaakseni Suomelle tärkeitä asioita kaikkien nähtäväksi, niin että tärkeistä asioista ei vaiettaisi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Näin jännittävästä taviksesta tuli sirkusammattilainen, vaikka klovnin piti tönäistä hänet väkisin lavalle

10.7.2019 Sutkaus

Ilta-Sanomat: Savolaistaustainen tangokuningatar auttoi saamaan kiinni poliisia paenneen skootterikuskin Varkaudessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.