Ansiomitalin saanut Arman Alizad isänmaallisuudesta: "Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle"

Tv-persoona Arman Alizadille on myönnetty Sotaveteraaniliiton ansiomitali veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä. Alizad kertoi tapahtuneesta Facebookissa.

Alizadin isovanhemmat saapuivat Suomeen 1960-luvulla. Hän itse muutti maahan vuonna 1980.

– Suomi on antanut mulle ja mun perheelle turvan, lämpimän peiton ja uuden mahdollisuuden. Niitä asioita, mitä synnyinmaani ei meille antanut. Olen tästä ikuisesti kiitollinen. Mä oon matkustanu ja nähny niin paljon, että voin kokemuksesta sanoa, että Suomi on lähes millä mittarilla tahansa Maailman paras maa, tää on paratiisi, Alizad avaa tuntojaan.

– Mä en oo syntynyt täällä, mutta olen kasvanut täällä, käynyt koulun ja armeijan täällä ja koen, että on minun velvollisuuteni ylläpitää ja puolustaa Suomea ja suomalaisuutta kaikin tavoin. Isänmaallisuus tarkoittaa mulle vapautta, veljeyttä ja yhdenvertaisuutta. Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle. Se tarkoittaa avoimuutta ja heikoimpien puolustamista, Alizad avaa tuntojaan.

– Kiitän sotaveteraaniliittoa tästä suunnattomasta kunniasta, mikä minulle on tänään suotu ja lupaan tehdä jatkossakin kaikkeni nostaakseni Suomelle tärkeitä asioita kaikkien nähtäväksi, niin että tärkeistä asioista ei vaiettaisi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

16.11.2019 Sutkaus

15.11.2019 Sutkaus

14.11.2019 Sutkaus

13.11.2019 Sutkaus

12.11.2019 Sutkaus

Sutkaus

10.11.2019 Sutkaus

Kätfish julkaisi debyyttialbuminsa – Laulaja levystä: Rempseää twistiä ja muutama syvällisempi kappale

9.11.2019 Sutkaus

8.11.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.